Suomenlippu.png

Sustainable, Durable and Empowering Design

Design and trade are the creators of sustainable development and empowering the most marginalized people when we choose so.

We are fair in Finland by choosing ecological and ethical options  giving a chance to those who also deserve it.

We support sustainable development and promote  durable products that merge natural,

ecological materials with contemporary design and craftsmanship.

Nature is our home.  Comfortable and meaningful outfit, shelter, house or land can create home too.

As we believe in treating people, animals and nature with respect, we increase diversity and 

reduce poverty through proper investments, design cooperation and fair trade.

 

 

Kestävän muodin pioneeri People Tree julkaisee Muumi-malliston. Katso tiedote>

Design ja kauppa ovat kestävän kehityksen luojia ja vahvistavat syrjityimmässä asemassa olevia,  kun niin päätämme.

Kestävissä tuotteissa ekologiset luonnonmateriaalit pääsevät oikeuksiinsa edistyksellisen suunnittelun ja ainutlaatuisen kädentyön ansiosta. 

Olemme Suomessa reiluja valitsemalla  eettisemmän ja ekologisemman vaihtoehdon - antamalla  mahdollisuuden niille, jotka myös sen ansaitsevat.

                                          ***

Luonto on kotimme. Merkityksellinen asu, suoja, talo tai maa voivat myös luoda kodin.  Koska ihmisiä, eläimiä ja luontoa tulee kohdella kunnioittaen, edistämme monimuotoisuutta oikeiden investointien, design yhteistyön ja reilun kaupan avulla.

People Tree Suomessa

Toimistomme, esittely- ja noutopiste on Senaatintorin edustalla os. Sofiankatu 4C, Helsinki.

Moomin x People Tree SS20 -malliston lanseerausta juhlistetaan kestävän kehityksen aamiaistilaisuudessa

keskiviikkona 4.12. klo  8.30

People Treen tapa työskennellä ihmisiä ja ympäristöä  kunnioittaen, reilun kaupan periaattein kehitysmaissa, on erinomainen suunnannäyttäjä monille aloille.

People Tree on tehnyt suuren vaikutuksen sustainable fashion -käsitteen luojana, tarjoten työkalut muuttaa maailmaa ekologisilla materiaali-innovaatioilla ja pysäyttäen ihmisten orjuuttavan kohtelun.

Sanna Leino and Safia Minney.png

People Treen perustaja Safia Minney (yllä oik.) on kansainvälisesti palkittu sosiaalinen yrittäjä ja reilun kaupan tunnetuin edistäjä. Safia on kirjoittanut useita kirjoja, kuten: 'Sustainable Revolution', 'Slow Fashion - Aesthetics meets Ethics' ja viimeisimpänä 'Slave to Fashion' ehkäistäkseen nykymuotoista orjuutta teollisuudessa. Safia esiintyy myös elokuvassa True Cost elävänä esimerkkinä sosiaalisen muutoksen toteuttajasta.

Jälleenmyyjäksi voi hakea nyt ja ensi vuonna ilmestyviin uusiin mallistoihin.


Suomessa People Treen edustaja
Sanna Leino | Fair.fi
p. 040 747 8318
info@fair.fi

                                

 

 

Katso myös https://wfto.com/womensday2019

FAIR.FI edustaa Suomessa laajinta ja monipuolisinta reilun kaupan luomupuuvillakokoelmaa vaatteita.

Fashion Finland: People Tree viisinkertaisti myyntinsä Suomessa.​   Lue lisää>

Jälleenmyyjäksi voi hakea nyt ja ensi vuonna ilmestyviin uusiin mallistoihin.

Moomin shirt white X426UY.jpeg

Miksi Muumi-vaatteita ?

Graafiset Muumi-malliston paidat ovat Assisin valmistamia. Assisi perustettiin tarjoamaan koulutusta ja työtä kuuroille, mykille ja taloudellisesti heikossa asemassa oleville naisille Intiassa. People Treen ja Assisi Garments:n kumppanuus auttoi myös rakentamaan ensimmäisen GOTS-sertifioidun toimitusketjun kehitysmaissa. Luomupuuvillapaitojen materiaali on sertifioitu myös Reilun kaupan (FLO) järjestelmän mukaan.

Mallistoa tulee myyntipisteisiin joulukuussa. Katso mm. Muumikaupat, Weecos, House of Organic, Ekohelsinki, Johanna d'Art, Lace&Rose vaatelainaamo ja Karmashop

                                               ***

Kiitos kirjailija ja tuottaja Elina Hirvonen  mediatapahtumiesi asuvalinnosta ja upeiden People Treen taideprinttien esillenostoista.

Kertakaikkiaan oli loistava myös Maailmanparannusklubisi Korjaamolla Helsingissä. Aiheena oli Ilmastonmuutos, konfliktit ja siirtolaisuus. Saimme kuulla mainioita ja leijonan karjaisun lailla energiaa työhömme antavia puheenvuoroja. 

Elina Hirvonen maailmanparannusklubi ja
Virtual Test Channel logo.png

Edistämme kestävämpien, ympäristöturvallisempien ja ekologisempien materiaalivaihtoehtojen valintaa,  kierrättämistä ja materiaalitehokkuutta.

Kehitämme ja markkinoimme tuotteita työstämme kiinnostuneiden muotoilijoiden, suunnittelijoiden, yritysten ja järjestöjen kanssa Suomessa ja kehittyvissä maissa.

Kestävyyden ja käytettävyyden varmistamisesksi testaamme tuotteita sekä teknisesti, että kaupallisesti. Virtuaalinen testaus >  ja analysointiosaamisemme  mahdollistaa jo tuotesuunnitteluvaiheessa oikeat materiaalivalinnat ja kestävimmän mahdollisen muodon.

                                               ***

Karmashopissa voit tutustua tarkemmin eettisiin designvaatteisiin ja ekologisiin materiaaleihin>

                            

Virtuaalisen testauksen ja analysoinnin avulla tuotteen turvallisus ja kestävyys voidaan maksimoida pienimmillä mahdollisilla tuotemuutoskierroksilla ja näin myös nopeuttaa tuotekehityssykliä.

 

Materiaalitehokkuus paranee, ekologisempiin materiaaleihin siirtyminen nopeutuu, tuotteen korjaustarpeet vähenevät ja kestävän kehityksen tavoitteet saavutetaan.

Lue lisää>

                               

                                 ***

eileen-blazer-in-navy--fd.jpg
 
 

TAPAHTUMIA

Moomin x People Tree SS20 malliston lanseerausta juhlistetaan kestävän kehityksen aamiaistilaisuudessa

Aika: Ke 4.12.  8.30 - 9.30

Paikka: Sofiankatu 4C.

Alustajana Sanna Leino  / FAIR.FI

Tapahtuman jälkeen tutustutaan People Treen uuteen mallistoon ja sen kiinnostavaan arvopohjaan sekä erityisesti Muumi ja Victoria & Albert yhteisytön  taideprintteihin.  

Ilmoittautuminen ennakkoon:

info@fair.fi

Toisenlainen enkelisijoittaja

Kampanja esitellään taas Naisten Pankin joulutorilla  22.11-1.12. Kämp gallerian alakerrassa ja 

näytösksessä su 24.11. klo 13.

 

Sijoittajapiireissä on hyvin vähän naisia ja diversiteettiä. Tämä heijastuu myös rahoitusta hakeviin ja saaviin yrityksiin. Liian vähän on naisten johtamia yrityksiä ja ideoita saamassa rahoitusta ja summat ovat vaatimattomia. 

Tähän ongelmaan haluaa Diverse Angel Investor - Toisenlainen enkelisijoittaja FAIR.FI  herätellä sekä rahoituskanavista vastaavia, että sijoittajia ja kaikkia muitakin, jotka voisivat lahjoitus-, osto- ja investointivalinnoillaan vaikuttaa positiivisesti kehitykseen ja näin myös köyhyydessä elävien haasteisiin. 

Katso miten poikkeuksellisesti naisten johtajuus onnistuu reilun kaupan parissa:

https://wfto.com/womensday2019 

                                          ***

SOVI NOUTO 

Toimistomme sekä mallistojen esittely ja nouto on Senaatintorin edustalla, os. Sofiankatu 4C, Helsinki.

Avasimme myös Espoon Kauklahteen uuden noutopisteen yhdelle Suomen kauneimmista rautatieasemista. Sovi etukäteen aika noudolle tai rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi seurataksesi tapahtumiamme.

People Treen vaatteet ovat olleet tänä vuonna suositumpia kuin koskaan jälleenmyyntipisteissä, nettikaupoissa ja tapahtumissa.

Kehitämme reilun kaupan tuotteiden myyntiä, lainaamme mallikappaleita ja autamme uusien  esittely- ja  myyntikonseptien luomisessa, rahoituksessa ja markkinoinnissa.  Kysy mallistoja: 040 747 8318 / info@fair.fi

Paras tapa seurata uusien tuotteiden lanseerauksia ja tapahtumia on liittyä uutiskirjeen tilaajaksi nettikaupassa.

HISTORIAA

Aloitimme kestävän kehityksen työn viisi vuotta sitten Espoon vanhassa kyläkeskustassa,  Kauklahdessa.  Tarjosimme alueen asukkaille ja kaikille kiinnostuneille paikan, jossa tutustua reilun kaupan periaatteisiin ja tuotevalikoimiin sekä ekologisiin materiaaleihin ja vintage sisustukseen.

REILU KOTI  ideoita voit jakaa osoitteessa:

www.facebook.com/fair.finland

Toiminnan laajentuessa mukaan liittyi myös Suomen ensimmäinen ekologisiin materiaaleihin ja reilun kaupan vaatteisiin erikoistunut nettikauppa Karmashop.

  info@fair.fi

CONTACT US / YHTEYDENOTOT

Kiitos käynnistä !

Sanna ja Olli 

FAIR.FI

   Sofiankatu 4C 

  00170 Helsinki

 

Varasto ja toimitukset:

©  FAIR HOME DESIGN Oy

  Evästeet sivustolla