TAPAHTUMIA

Moomin x People Tree SS20 malliston lanseeraus alkaa.

  Katso mediatiedote>

Tiedustelut  jälleenmyyjäksi  info@fair.

                                ***

Toisenlainen enkelisijoittaja FAIR.FI esitellään taas Naisten Pankin joulutorilla  22.11-1.12. Kämp Gallerian alakerrassa. Tervetuloa ostoksille!

 

Joulutorilla 2018 nostimme esiin epäkohdan, että sijoittaja- ja rahoittajapiireissä on hyvin vähän naisia ja diversiteettiä. Tämä heijastuu myös rahoitusta hakeviin ja saaviin yrityksiin. Liian vähän on naisten johtamia yrityksiä ja ideoita saamassa rahoitusta ja summat ovat vaatimattomia. 

Tähän ongelmaan haluaa Toisenlainen enkelisijoittaja   FAIR.FI  herätellä sekä rahoituskanavista vastaavia, että sijoittajia ja kaikkia muitakin, jotka voivat lahjoitus-, osto- ja investointivalinnoillaan vaikuttaa positiivisesti kehitykseen ja näin myös esimerkiksi ympäristöystävällisiin materiaali-innovaatioihin ja  köyhyydessä elävien haasteisiin. 

Katso miten poikkeuksellisesti naisten johtajuus onnistuu reilun kaupan parissa:

https://wfto.com/womensday2019 

                                          ***

marianne-paisley-dress-018.jpg

Kiitos käynnistä !

Sanna ja Olli 

FAIR.FI

   Sofiankatu 4C 

  00170 Helsinki

 

Varasto ja toimitukset:

©  FAIR HOME DESIGN Oy

  Evästeet sivustolla

SOVI NOUTO 

Toimistomme sekä mallistojen esittely ja nouto on Senaatintorin edustalla, os. Sofiankatu 4C, Helsinki.

Avasimme myös Espoon Kauklahteen uuden noutopisteen yhdelle Suomen kauneimmista rautatieasemista. Sovi etukäteen aika noudolle tai rekisteröidy uutiskirjeen tilaajaksi seurataksesi tapahtumiamme.

People Treen vaatteet ovat olleet tänä vuonna suositumpia kuin koskaan jälleenmyyntipisteissä, nettikaupoissa ja tapahtumissa.

Kehitämme reilun kaupan tuotteiden myyntiä, lainaamme mallikappaleita ja autamme uusien  esittely- ja  myyntikonseptien luomisessa, rahoituksessa ja markkinoinnissa.  Kysy mallistoja: 040 747 8318 / info@fair.fi

Paras tapa seurata uusien tuotteiden lanseerauksia ja tapahtumia on liittyä uutiskirjeen tilaajaksi nettikaupassa.

HISTORIAA

Aloitimme kestävän kehityksen työn viisi vuotta sitten Espoon vanhassa kyläkeskustassa,  Kauklahdessa.  Tarjosimme alueen asukkaille ja kaikille kiinnostuneille paikan, jossa tutustua reilun kaupan periaatteisiin ja tuotevalikoimiin sekä ekologisiin materiaaleihin ja vintage sisustukseen.

REILU KOTI  ideoita voit jakaa osoitteessa:

www.facebook.com/fair.finland

Toiminnan laajentuessa mukaan liittyi myös Suomen ensimmäinen ekologisiin materiaaleihin ja reilun kaupan vaatteisiin erikoistunut nettikauppa Karmashop.

  info@fair.fi

CONTACT US / YHTEYDENOTOT